close
ویزای ایران
كاربردهای نانو در حوزه صنایع غذایی

Home
نرمالیته
نرمالیته

درباره سایت ضمن عرض سلام و خوش آمد گویی به شما بازدیدكنندگان عزیز، این سایت متعلق به هیچ سازمانی نمیباشد و هدف از تشکیل این سایت گردآوری اطلاعات پایه و مورد نیاز برای دانشجویان رشته شیمی کاربردی می باشد . میل های سایت برای برقراری ارتباط omid.alaedin@hotmail.com منتظر نظرات و انتقاد های شما هستیم . .

تماس با ما

ارسال پیامک

تبلیغات

موضوعات

شیمی شیمی آلی شیمی تجزیه شیمی فیزیک شیمی معدنی شیمی صنعتی شیمی عمومی شیمی نانو شیمی پلیمر تجزیه دستگاهی زبان تخصصی شیمی آموزش شیمی خواص مواد غذایی شیمی رنگ شیمی نفت خوردگی شیمی دارویی فیتو شیمی شیمی آلی فلزی اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی شیمی آب الکتروشیمی عناصر جدول تناوبی شیمی هسته ای کارگاه شیشه گری مواد معدنی دانلود نرم افزار شیمی دانلود کتاب شیمی دانلود مقالات شیمی جزوات شیمی و پیام نور اطلاعات فنی و حفاظت ایمنی مواد کنکور و المپیاد امتحان نهایی عکس های شیمی اخبار علمی اخبار شیمی مقالات ترجمه شده توسط نرمالیته بیوگرافی شیمیدانها گرایش های رشته شیمی بیماری ها پرسش و پاسخ متفرقه مجله تصویری فلش بک آزمایشگاه گزارشکار های آزمایشگاه شیمی عمومی وسایل آزمایشگاهی گزارشکار های آزمایشگاه شیمی آلی گزارشکار های آزمایشگاه شیمی معدنی گزارشکار های آزمایشگاه شیمی فیزیک گزارشکار های آزمایشگاه شیمی تجزیه گزارشکار های آزمایشگاه فیزیک گزارشکار های آزمایشگاه تجزیه دستگاهی مواد شیمایی آلی هیدرو کربنهای ساده هیدروکربنهای نیتروژن دار هیدرو کربنهای اکسیژن دار کلیپ های شیمی کلیپ های آموزشی آزمایش های جالب شیمی

آمار سایت

کل مطالب : 800
کل نظرات : 971
تعداد اعضا : 10655

آمار بازدید
بازدید امروز : 3,155
باردید دیروز : 6,204
ورودی امروز گوگل : 514
ورودی دیروز گوگل : 1590
بازدید هفته : 21,163
بازدید ماه : 46,241 نفر
بازدید سال : 1,592,352
بازدید کل : 5,436,336
..... افراد آنلاین .....


دوستان ما

    اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز

ویژه ها



آخرین ارسال های انجمن

آخرین ارسال های انجمن

كاربردهای نانو در حوزه صنایع غذایی

استفاده از نانوفیلتراسیون در صنایع غذایی به منظور تشخیص متابولیت های كنترل كیفی و تشخیص عوامل بیماریزا و تحولی اساسی در بسته بندی مواد غذایی و انبارداری

بهسازی ثبات مواد غذایی
این روش برای تركیبات خاص فعال مثل طعم ها كه با سایر تركیبات مواد غذایی واكنش می دهند استفاده می شود و به این مواد عمر ماندگاری بالاتری می دهند

حفاظت در برابر اكسیداسیون مواد غذایی

تولید غذاهای مولكولی توسط رباط ها با سه عنصر اصلی اكسیژن، كربن و هیدروژن

كاربردهای نانو در حوزه ماشین آلات كشاورزی

كاربرد در پوششهای بدنه ادوات و ماشینها و ابزارهای كشاورزی و حتی شیشه ها برای افزایش در برابر خوردگی و سائیدگی و انعكاس امواج ماوراء بنفش

تولید قطعات مكانیكی مستحكم تر با استفاده از نانوروكش ها و استفاده از بیوحسگرها در ماشین آلات هوشمند جهت مبارزه مكانیكی – شیمیایی با علف های هرز

بهینه سازی میزان و شكل سموم مصرفی و وسایل سم پاشی

تولید روكش های نانویی یاتاقانها برای كاهش اصطكاك

تولید قطعات مختلف موتورماشینهای كشاورزی مقاوم به ساییدگی، خوردگی ، حرارت و كاهش اصطكاك

استفاده از آنها در تولید سوختهای جایگزین و آلودگی كمتر محیط زیست

normalite.ir

تا كنون محصولات مختلف نانویی در دنیا تولید شده و برخی از آنها به شكل تجاری در دسترس قرار گرفته است .
از جمله كارهای صورت گرفته در نانوتكنولوژی سبز می توان به موارد زیر اشاره كرد:
استفاده تایلند از این فناوری به منظور تولید نوع جدیدی از برنج (بی تفاوت نسبت به طول شب ، پاكوتاه و معطر ) و ابریشم ( ضد آب و با قدرت جذب كمتر گرد و غبار )
تولید نوعی نانوبرنج توسط شركت نانورایس ایتالیا كه 2 برابر وزن خود آب جذب می كند .
تولید نانو كودها و نانو سم ها در مقیاس آزمایشگاهی

در ایران نیز موسسات مختلفی در این زمینه در حال كار می باشند . كه از این بین می توان به پژوهشكده مهندسی جهاد اشاره نمود كه با محوریت قرار دادن تولید نانوپودرها گام بلندی را در این زمنه برداشته است. مانند تولید پودر دی اكسید تیتانیم در ابعاد نانو جهت گندزدایی و نگهداری مواد غذایی و استفاده به عنوان فوتوكاتالیست و تصفیه آب و یا تولید نانوپودر طلا در مقیاس نانو جهت استفاده های بیولوژیك.
از دیگر موسسات پیشگام در این زمینه می توان به مؤسسه تحقیقات واكسن و سرم سازی رازی، موسسه گیاه‌پزشكی كشور، موسسه تحقیقات خاك و آب، موسسه تحقیقات شیلات ایران، موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع و پژوهشكده بیوتكنولوژی اشاره نمود.كاربرد های فناوری نانو در علوم كشاورزی و صنایع وابسته به آن گسترشی روز افزون دارد ،كه ادامه ی این روند در آینده ای نه چندان دور تولید و توزیع مواد غذایی سالم ، ارزان و با كیفیت را برای استفاده ی همه ی ملل دنیا محقق خواهد كرد.

بخش اول مقاله: http://www.hupaa.com/page.php?id=3714

به نقل از http://www.nanoclub.ir


نظرات

می توانید دیدگاه خود را بنویسید

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

تگ ها